Welkom! op de website van de Limburgse Jagers,

een Gilde uit het spel Guild Wars 2 en Guild Wars.

Dit gilde is opgericht op 5 juni 2005 door Nick "Naan" Tijssen en Raymond "Sjeng" Haaken. Wij hebben inmiddels een groot gilde van mensen uit Nederland en België. Meer info over het spel kun je lezen op de officiele site, op ons gilde-forum en in dit interview op gamespot. Wij zijn op 06-03-2007 benoemd tot Guild of the Week op de Guild Wars site.

We zijn een volwassen (18+) en sociaal NL/BE gilde. We doen voornamelijk PvE, dus missies en quests samen, en zeer weinig PvP of WvW.

Wil je ook lid worden? Dat kan als je uit Nederland of Belgie komt (Je hoeft er niet noodzakelijk te wonen), boven de 18 jaar bent, en lekker gezellig met een paar gekke Guilders wil meegamen. Lees ons Gilde Reglement eens door. Om ingame toegelaten tot het gilde, neem dan contact op met een van onze officers, o.a.:
  • Sjeng = Sjeng De Nachraof
  • Naan = Naan
  • Piet = Quanilla


  • Daarnaast zien we graag dat je ook op dit forum even een account aanmaakt en je even voorstelt in het "wie ben ik" topic. Hier verwijzen we wel nog even graag naar wat forumregeltjes: forum reglement. Wij verwachten wel van onze leden dat ze proberen zoveel mogelijk met de leden die online zijn mee te gamen, want dat is het doel van het gilde. Wij werven niet actief, dus zoekt en gij zult vinden!

    MEDEDELINGEN VOOR DE LEDEN:


    Kijk even of je gegevens op de members pagina compleet zijn en kloppen, en vul je profiel in op het forum, dan wordt de pagina vanzelf aangepast. Ook screenshots mag je sturen (via het forum), de leukste zet ik er op de website bij. (minimaal 600x450 in jpg formaat). TIP: maak een screen met SHIFT+prtscrn, dan heb je geen venstertjes in beeld.

    TEAMSPEAK:

    Met TeamSpeak kun je tijdens het gamen met elkaar praten via een headset. Download daarvoor dit programmaatje. Stoei wat met je headset-instellingen en je bent ready to go! Je vindt de TS info van LJ ingame in het bericht van de dag.
    Oud NIEUWS:

    [Show]


Jump to:  
cron